sv
 • Svenska
 • English
 • Deutsch
 • ×

  Service för din balpress och annan Presonautrustning

  Regelbunden service lägger grunden för en problemfri drift av din Presona-installation. Läs mer om våra tjänster på denna sida. Du kan fylla i formuläret nedan för att komma i direkt kontakt med vår serviceavdelning.

  Service och underhåll

  Våra produkter (balpressar, komprimatorer, spånsug etc.) är byggda för att för att vara tillförlitliga, långlivade och effektiva. För att klara av långa arbetspass under ofta mycket krävande driftförhållanden krävs regelbunden service av välutbildade tekniker som underhåller din maskin med originaldelar. Vi rekommenderar minst en service om året av en servicetekniker från Presona. Är kraven väldigt höga eller förhållandena extra svåra kan det behövas fler servicetillfällen. Boka förebyggande underhåll via formuläret.

  Kunniga servicetekniker

  Våra tekniker är anställda av oss, har gedigen utbildning och lång erfarenhet av att underhålla våra maskiner. Eftersom vår underhållspersonal har sin bas på vår fabrik i Tomelilla i Sverige har de alltid tillgång till den senaste informationen vad gäller servicerutiner, krav och reservdelar.

  Vill du beställa en service eller har frågor kan du fylla i formuläret längre ner på denna sida. Vi hjälper naturligtvis till både på distans och på plats!

  Läs om våra serviceavtal och våra tips på underhåll och daglig skötsel av din balpress.

  Utbildning för säkerhet och problemfri drift

  Utbildning för er personal erbjuds alltid vid nyinstallationer men saker händer, personal slutar och det kan behövas fler utbildningstillfällen. Vi erbjuder utbildningar så att ni på ett säkert sätt kan sköta den dagliga driften samt genomföra lättare service och underhåll. Utbildningen kan ske på plats hos er eller i våra lokaler.

  Krav på utbildning

  Tänk på att balpressanläggningar är farliga miljöer och att det finns krav på att personalen ska vara utbildad för att använda eller underhålla en balpress. Ansvaret att säkerställa att personalen har rätt utbildning ligger på ägaren av maskinen.

  Manualer och handböcker

  Saknar ni manualer eller annan dokumentation för er Presona-utrustning? Ingen fara. Fyll i formuläret så skickar vi det till er.

  Certfieringar och standarder


  Presona är certifierat enligt kvalitetledningssystem ISO 9001:2015, miljöledningssystem ISO 14001:2015 och våra maskiner följer standarden EN16252:2012, en särskild standard framtagen för horisontella balpressar.

   

  Fyll i formuläret om du vill boka service eller har en fråga

  Beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt så kan vi lättare hjälpa dig.

   För att besvara din fråga kommer Presona att behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Presona hanterar personuppgifter.

   Genom att trycka på "Skicka" samtycker du till att vi får hantera dina personuppgifter.

   FÅ VÅRT NYHETSBREV – NYHETER, ANVÄNDARCASE M.M.

   Våra tjänster

   Installation

   Presonas serviceteam säkerställer professionell installation.

   Presona originaldelar

   Alltid Presona originaldelar för att garantera rätt kvalitet.

   Serviceavtal

   Presona serviceavtal för maximal driftssäkerhet!

   Om du tycker service och underhåll är dyrt, prova ett haveri!