sv

Presona and the Olympic Winter Games

Presona AB proud supplier of baling equipment for the 2014 Olympic Winter Games, Sochi, Russia

The equipment will be delivered to five cities in the Krasnodar region, where the public waste management companies will run the baling plants. The waste generated during the Games, will be collected and delivered to the different plants for sorting. The sorted waste (paper, cardboard, plastics) will then be pressed into bales in the Presona balers and will in that way be “transformed” into a secondary raw material that can be used to produce new products.

The delivery will take place during the late autumn and the equipment will be installed and ready for take over in December 2013. After the Olympic Games, the waste handling plants will be in operation as an integrated part of the waste handling system in the Krasnodar Region.

Fler nyheter
Presona Mega - a new kind of baler

Helt ny typ av balpress gör återvinning billigare

– Vi har i praktiken satt ett turboaggregat på en balpress. Det [...]

Vill du bala 10 ton wellpapp i timmen? På IFAT 2018 berättar vi hur

Balpressen finns på plats mitt i montern och besökarna kan snabbt [...]

Innovativ transportbanelösning gör det enkelt för DS Smith i Finland

2015 insåg DS Smith att de behövde byta ut sin [...]

Presona slog längst i bvse-golf

Presonamedarbetaren Stefan Lewandowski vann pris för längsta drive när

Rysk pappersjätte tänker på vikten – väljer balpressar från Presona för tungviktsbalar

Lublinskoe samlar in återvunnet papper, framförallt wellpapp men [...]
[10874]
[10874]
[3269]
[3269]

Vi använder cookies på denna webbplats för att kunna ge dig en bra användarupplevelse och visa annonser om våra produkter. Cookieinformationen sparas i din webbläsare och hjälper till exempel oss att bättre förstå vilka sidor på webbplatser du tycker är intressanta. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng