sv

Presona och Solen i Frankrike

In September 2013 Presona and SOLEN (SOlutions-Logistique-ENPress Technology balers in France. SOLEN is a French company created in 1994 by Olivier Loiseau as an environnemental consulting company.

Mr Loiseau:  SOLEN became very soon a company for global solutions to improve environnement and logistic for waste « inside » and « outside » industry segment. In 2007, SOLEN directs its main activity at the requests of its customers, to supply the technical solutions, for reducing the environnemental impact of business waste. SOLEN decided then to supply the global range of materials to answer the different customers requests. To built its range, SOLEN chosen to work in very close partnership with known and recognized brands in the world of waste (PRESONA is one of these serious partners, and SOLEN is really proud of this new partnership).

SOLEN is also manufacturer for its own range of monobloc and stationary, to complement the global range without compet the suppliers equipments. SOLEN also make servicing, maintenance and rental of material over the entire France.

After having consolidated its position as one of the key player for reducing the CO2 emissions, the SOLEN focus is to become in 5 years one of the leader to supply, long-terme, the most suitable and reliable market needs range.

We are very pleased to announce that the PRESONA brand will and complete the range to achieve this goal.

Presona welcomes SOLEN in the Presona Family!

Solen SARL ZA de la vallée du Saule Lieudit “Les grands Bretons” FR-28170 Tremblays les Villages France Tel: +33 237 65 27 15 Fax: +33 237 65 34 89 commercial@solen.fr Contact: Ms. Lucie Juglet www.solen.fr

Fler nyheter
Presona Mega - a new kind of baler

Helt ny typ av balpress gör återvinning billigare

– Vi har i praktiken satt ett turboaggregat på en balpress. Det [...]

Vill du bala 10 ton wellpapp i timmen? På IFAT 2018 berättar vi hur

Balpressen finns på plats mitt i montern och besökarna kan snabbt [...]

Innovativ transportbanelösning gör det enkelt för DS Smith i Finland

2015 insåg DS Smith att de behövde byta ut sin [...]

Presona slog längst i bvse-golf

Presonamedarbetaren Stefan Lewandowski vann pris för längsta drive när

Rysk pappersjätte tänker på vikten – väljer balpressar från Presona för tungviktsbalar

Lublinskoe samlar in återvunnet papper, framförallt wellpapp men [...]
[10874]
[10874]
[3269]
[3269]

Vi använder cookies på denna webbplats för att kunna ge dig en bra användarupplevelse och visa annonser om våra produkter. Cookieinformationen sparas i din webbläsare och hjälper till exempel oss att bättre förstå vilka sidor på webbplatser du tycker är intressanta. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng